Skip to content

Referanser og kundeuttalelser


Vi har benyttet Bad & Våtrom ved to prosjekter. Begge oppdragene ble levert i henhold til tid og pris. Fantastisk lettvint å ha en totalleverandør som dekker og koordinerer alle fagfeltene som trengs i et oppussingsprosjekt. Når vi har vært usikker på hvilke valg og løsninger vi skulle velge har Bad & Våtrom kommet med gode innspill slik at vi har blitt veldig fornøyd med sluttresultatet.

Asle Iversen


Jaaa, vi er veldig fornøyd med både badet og vaskerommet. ? Dere har gjort en fantastisk bra jobb.

Veldig dyktige og trivelige folk altså.

Mvh

Rolf Kønig og Hege Marit Nyberg


” Bad & Våtrom har ved to anledninger restaurert mine bad, og jeg er svært fornøyd med jobben de har gjort. I begge tilfellene har arbeidet vært av god kvalitet og til konkurransedyktige priser. Jeg gir dem derfor mine beste anbefalinger “.

Harry Arne Solberg.   


” Dyktig og pålitelig!
Meget fornøyd med vårt nye bad! Kan anbefale Bad & Våtrom på det sterkeste “.


” Bad & Våtrom ga et overbevisende inntrykk under befaringen (benyttet bl.a. sjekkliste), og når vi i tillegg hadde hørt positive ting om firmaet i forkant, bestemte vi oss for å bruke det til ombygging av eksisterende kombinert bad-og vaskerom til eget bad med avdelt vaskerom. 

Underveis fikk vi gode innspill i forhold til ting som kunne gjøres på en annen og bedre måte, samtidig som de hørte på våre behov som kunder. Badet og vaskerommet ble som avtalt ferdig til jul. 

Takk til trivelige og dyktige karer fra Bad & Våtrom som leverte et produkt vi ble veldig godt fornøyde med! “

Hilsen Lisa Sylten